Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
8 643 859 Kč

A - Mimořádně úsporná
Počet obrázků16
Prodej rodinného domu 121 m², pozemek 227 m²
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 121 m2
    Užitná plocha
  • 227 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Vila
    Typ objektu
  • Špatný
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 121 m², pozemek 227 m²

Družstevní, Sezemice, okres Pardubice

Nabízíme Vám exkluzivní možnost zakoupit půvabný dům v klidné lokalitě Sezemic nad Loučnou. Tento domek s dispozicí 4KK nabízí veškerý komfort pro vaše pohodlí a relaxaci. S celkovou plochou pozemku 227 m2 a užitnou plochou 121 m2 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají dokonalý domov pro svou rodinu.

S nejnovější chytrostí moderní architektury tento dům se dvěma nadzemními podlažími vás okouzlí svou elegancí a stylovým designem. Dispozice domu nabízí prostornou obývací zónu, moderně vybavenou kuchyň, dva útulné ložnice, luxusní koupelnu a další místnosti, které vás okouzlí svou atmosférou a funkcionalitou.

Dům je vybaven veškerým komfortem, který dnešní doba nabízí - vytápění, elektrické spotřebiče, moderní elektrické instalace a mnoho dalšího. Kromě toho máte možnost využít i dvě parkovací místa, abyste měli svůj vůz vždy bezpečně zaparkován.

Okolí Sezemice nad Loučnou nabízí spoustu možností k trávení volného času. Malebná příroda, historické památky a klidná atmosféra malého města vás okouzlí okamžitě. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti zajišťuje pohodlný život pro vás a vaši rodinu.

Toto jedinečné bydlení je ideálním řešením pro ty, kteří touží po klidu a pohodlí ve spojení s moderním designem a luxusem. Nebojte se změnit svůj život k lepšímu a dejte šanci tomuto úžasnému domu, který čeká jen na vás. Přijďte se na něj podívat a nechte se okouzlit jeho kouzlem a jedinečností.




Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
171343
Provize
včetně provize
Okres
Pardubice
Obec
Sezemice
Ulice
Družstevní
Datum aktualizace
9.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Vila
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Špatný
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
227
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD
Energetická náročnost
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře