Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
4 844 300 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků18
Prodej bytu 2+kk, 46m², terasa 48m²
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 46 m2
    Plocha
  • 4
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 2+kk, 46m², terasa 48m²

, okres Pelhřimov

Moderní novostavba bytového domu v malém městě Humpolec přináší skvělou příležitost pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě. Nabízený byt o dispozici 2+kk se nachází ve 4. patře budovy s výtahem a nabízí obytnou plochu 46 m². K bytu patří také prostorná terasa o rozloze 48,36 m², ideální pro relaxaci a odpočinek po náročném dni. Bytový dům byl zkolaudován v roce 2022, na střeše domu se nachází fotovoltaická elektrárna.

Byt je částečně zařízený a vyznačuje se moderním designem a kvalitními materiály. Vytápění je elektrickým podlahovým topením, ohřev vody zajišťuje bojler. K dispozici je také sklep a parkovací stání, příprava na elektromobilitu. Okna s výhledem na okolní krajinu dodávají bytu příjemnou atmosféru a dostatek přirozeného světla.

V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací a škol. Díky dobré dopravní dostupnosti je snadné se dostat do okolních měst a obcí.

Tento nový byt je vhodný jak pro mladé páry, tak i jednotlivce, kteří ocení moderní prostředí a příjemnou lokalitu malého města. Nejlepší způsob, jak si byt prohlédnout, je osobní prohlídka, tak neváhejte a kontaktujte nás pro více informací!

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
885084
Provize
včetně provize
Okres
Pelhřimov
Datum aktualizace
16.5.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Silnice, Vlak
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře