Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
2 200 000 Kč
Počet obrázků7
Prodej zahrady 633m2, Kladno
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 633 m2
    Celková plocha

Prodej zahrady 633m2, Kladno

, okres Kladno

Představujeme Vám exkluzivní nabídku: oáza klidu na okraji města Kladna, v části Kladno – Ostrovec, ulice V. Kratochvíla. Tento oplocený pozemek o rozloze 633 m², v osobním vlastnictví, je ideální pro únik od městského ruchu a spojení s přírodou.

Pozemek umožňuje postavit patrovou chatku s maximální zastavěnou plochou 40 m² a výškou až 7 metrů. V současnosti je zde útulná podsklepená chatka, ideální pro uskladnění nářadí. Přípojky elektřiny, vody a kanalizace jsou na hranici pozemku (elektřina je připravena k připojení, voda a kanalizace cca 3-5m od pozemku).

Lokalita je strategicky umístěna: obchod (potraviny Bala) je vzdálen 300m, autobusové zastávky (Kladno Ostrovec, 300m a V. Lanny, 80m) a vlaková zastávka (Kladno-Ostrovec, 600m) jsou blízko, les je cca 300m od pozemku. Pozemek přímo sousedí s místní starší zástavbou rodinných domů, některé okolní pozemky mají i vlastní studny.

Příjezdová cesta přímo k pozemku zajišťuje snadný přístup. Ať už chcete pěstovat bio zeleninu nebo si užívat večery u ohně, tento pozemek je ideální volbou pro vaše sny.

Kontaktujte nás a objevte krásu této zahrady.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
889142
Provize
včetně provize
Okres
Kladno
Městská část
Kladno
Datum aktualizace
8.7.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
633
Voda
Dálkový vodovod
Odpad
Doprava
MHD, Silnice, Dálnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře