Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
15 300 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků34
Prodej rodinného domu 5 + kk 214m² ve Stěžerách
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 214 m2
    Užitná plocha
  • 1428 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 5 + kk 214m² ve Stěžerách

Zahradní, Stěžery, okres Hradec Králové

Prodej moderního rodinného domu s dispozicí 5+kk a užitnou plochou 214 m² na prostorném pozemku o velikosti 1428 m². Dům je dvoupatrový, podsklepený (využívá základy původní stavby).

1. NP: vstupní hala, technická místnost, koupelna s WC, kuchyně a jídelna, obývací pokoj, samostatný pokoj, schodiště do druhého patra a schodiště do sklepa.
2. NP: ložnice s vlastní šatnou, koupelnou a WC, dvě samostatné ložnice, koupelna s WC, technická místnost.

Nemovitost je vybavena moderními technologiemi a systémy. V celém domě je instalováno podlahové vytápění. Dům je připraven pro chytrou domácnost díky nainstalovanému systému Loxon, který stačí pouze připojit. Pro energetickou soběstačnost slouží fotovoltaická elektrárna s výkonem 5 kW (16 panelů) a 4 bateriemi, což významně snižuje provozní náklady. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Nemovitost dále disponuje bránou na dálkové ovládání a venkovními žaluziemi ve druhém patře.

Dům má připojení na obecní vodovod, současně jsou k dispozici dvě vlastní studny. Odpad je aktuálně řešen septikem s možností připojení na obecní kanalizaci, která je v řešení. K dispozici je také nádrž na dešťovou vodu, kterou lze využít pro zavlažování zahrady nebo jiné účely.

Součástí prodeje je kompletní vybavení domu, včetně moderní kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči. Na nemovitosti je v současné chvíli rozestavěna terasa, která není dokončena. Nový majitel má tedy jedinečnou příležitost uzpůsobit si konečný vzhled podle sebe.

Jako neodmyslitelný bonus je krásná cihlová dvoupatrová stodola se zastavěnou plochou 100 m².

Výhodou této nabídky je možnost převzetí hypotečních úvěrů s velmi výhodnými úrokovými sazbami – jeden s úrokem 1,99 % do roku 2028 a druhý s úrokem 2,12 % do roku 2029.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
911474
Provize
včetně provize
Okres
Hradec Králové
Obec
Stěžery
Ulice
Zahradní
Datum aktualizace
12.9.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
1428
Počet míst k parkování
4
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Telekomunikace
Internet
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře