Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
12 019 000 Kč
Počet obrázků7
Prodej pozemku, 1 414 m2, Újezd nad Lesy
  • Zahrady
    Využití pozemku
  • 1414 m2
    Celková plocha

Prodej pozemku, 1 414 m2, Újezd nad Lesy

, okres území Hlavního města Prahy

V exluzivním zastoupení nabízíme pozemek k prodeji v malebném městečku Újezd nad Lesy, ležícím nedaleko Prahy. Tento úchvatný pozemek má jedinečné vlastnosti, které ho činí perfektním pro stavbu vašeho vlastního domova nebo rekreačního sídla.
Pozemek o rozloze 1 414 metrů čtverečních a cenou 12 019 000 Kč se nachází se v lokalitě s úžasným výhledem a okolní přírodou, která vám poskytne klid a harmonii. Parcela je vhodná pro výsadbu zahrady nebo jinou rekreační činnost, v brzké době bude pozemek díky novému územní plánu veden jako STAVEBNÍ.
Tento pozemek je ideální nejen pro ty, kteří hledají klidnou oázu daleko od shonu města, ale také pro ty, kteří si chtějí vytvořit svůj vlastní domov přesně podle svých představ. K dispozici je asfaltová silnice a služby, které usnadňují přístup k pozemku. Kontaktujte nás pro více informací a rezervujte si svůj prohlídkový termín ještě dnes.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
884258
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Datum aktualizace
30.4.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Zahrady
Plocha parcely m2
1414
Odpad
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře