Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
11 990 000 Kč

B - Velmi úsporná
Počet obrázků17
Krásný rodinný dům s terasou, bazénem s objemem 37m3 a jižně orientovanou zahradou
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 143 m2
    Užitná plocha
  • 1025 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Novostavba
    Stav objektu

Krásný rodinný dům s terasou, bazénem s objemem 37m3 a jižně orientovanou zahradou

, okres Benešov

Moderní novostavba rodinného domu s dispozicí 4+kk se nachází v malebném prostředí na okraji Týnce nad Sázavou. Tento luxusní dům s terasou nabízí podlahovou vnitřní plochu 97 m2, k tomu celou čelní stranu lemuje částečně zastřešená prostorná terasa o ploše 46m2, jejíž součástí je zapuštěný bazén 3,6x6,8m a hloubkou 1,5m. K domu dále patří prostorná zahrada o rozloze 900 m2. Dům i vybavení je v bezvadném stavu a odpovídá posledním standardům z hlediska kvality materiálů a energetické náročnosti (PENB B). Interiér je velmi prostorný a světlý, francouzská okna jsou orientována na jih. Dům má tři oddělené pokoje, obytnou velkou obývací místnost, dvě chodby, dvě koupelny a 2 WC. V domě zůstává moderní vybavená kuchyň na míru zn. SYKORA se spotřebiči v pořizovací hodnotě téměř 0,5 milionu Kč. Dům byl stavěn pro vlastní potřebu majitelů a na provedení to je na první pohled vidět.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody i města. Ideální pro rodiny s dětmi, díky infrastruktuře, zejména blízkosti škol/školek a řadě volnočasových aktivit. K dispozici je také venkovní zpevněné parkování pro dva automobily. Pro bližší informace nebo prohlídku mně neváhejte kontaktovat.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
831820
Poznámka k ceně
cena zahrnuje poplatky a interní vybavení domu na míru (kuchyň, koupelny, technické vybavení včetně bazénu a příslušenství)
Provize
včetně provize
Okres
Benešov
Datum aktualizace
2.5.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
1025
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře