Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
4 290 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků17
Krásný prostor pro široké využití, Praha 3, Žižkov, ul. U Božích bojovníků.
  • Cihlová
    Budova
  • Po rekonstrukci
    Stav objektu

Krásný prostor pro široké využití, Praha 3, Žižkov, ul. U Božích bojovníků.

U božích bojovníků, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme skvělý prostor pro Home office, provozovnu firmy, kanceláře, skladu, ordinace. Jedná se o tiché místo, vhodné pro salony všeho druhu (kadeřnictví, masáže, kosmetika atd.), poradny, hudební studio, zkušebnu, nebo možnost týdenního ubytování pro studenty atd.
Využijte příležitost získat krásný nebytový prostor 2+kk, na Praze 3, s výbornou dostupností na metro B/C – Florenc (3min busem), metro A – Flora (6 min. busem) MHD 1 min. od domu, autem nedaleký nájezd na magistrálu.
Celý nebytový prostor je citlivě zrekonstruovaný se zachováním původních prvků kamenného a cihlového zdiva. Skládá se ze vstupní prostorné chodby, s místem na psací stůl, skříně atd., dále velká místnost s kuchyňským koutem, průchod do chodbičky, kde je koupelna se sprchou a samostatné wc a dále menší místnost, která má snížený podhled (výška stropu cca 165cm, tato místnost není zahrnutá v uvedené ploše) Na podlahách je praktická dlažba.
Nově je zde instalovaná profi rekuperační jednotka Thermwet, která zajišťuje neustálou výměnu vzduchu z prostoru za čerstvý ze zahrady vnitrobloku domu a odvod případné vlhkosti. Celá nebytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí, elektro a vodoinstalace. Vytápění je zajištěno ústředním topením, dům má svůj vlastní kotel, včetně ohřevu vody. Nebytová jednotka je umístěna v suterénu bez přístupu denního světla. V domě funguje skvěle SVJ, které se o nemovitost řádně stará.
K dispozici je společný dvorek pro SVJ ve vnitrobloku domu, kterým dojdete na Vítkov a cyklostezku. V místě je nadstandardní občanská vybavenost. Prostor byl v minulosti využíván jako kancelář s možností ubytování, aktuálně je pronajatý ke komerčním účelům a je možné převzít nájemní smlouvu. Z důvodu absence PENB je uvedená energetická náročnost G. V případě zájmu o prohlídku, kontaktujte přímo makléře.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
883492
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 3
Ulice
U božích bojovníků
Datum aktualizace
28.4.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Kanceláře
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
6
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře