Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Prodané
270 000 Kč
Počet obrázků5
Prodej zahrady 1138m2, Kokořov
  • Zahrady
    Využití pozemku
  • 1138 m2
    Celková plocha
  • Okraj obce
    Umístění pozemku

Prodej zahrady 1138m2, Kokořov

Kokořov, Žinkovy, okres Plzeň-jih

K prodeji nabízíme zahradu p. č. 71, zapsanou na LV 712 o výměře 1138m2, na klidném místě, stranou od rušných cest, na konci zástavby v obci Kokořov. Pozemek je převážně zatravněn, s několika ovocnými stromy, pravidelně sečený. Umístění ve východním svahu poskytuje krásný výhled na obec a do nejbližšího okolí.

Zahrada je přístupná přes pozemek parcelní číslo 32/2, který je v soukromém vlastnictví. Zároveň je ale možné vyřešit přístup přes parcelní čísla 1351/1 a 1351/2 (státní pozemky) a přes parcelu p. č. 64, kterou je možné od soukromého vlastníka odkoupit. Tímto řešením by vznikla přístupová cesta ze západní strany zahrady.

Sítě nejsou zavedeny, sloup nadzemního vedení elektrické energie je vzdálen cca 40m. Dle územního plánu je pozemek veden v ploše nezastavitelných zahrad. Pro případné umístění stavby na pozemku bude tedy muset nový majitel úzce komunikovat se stavebním úřadem, ideálně prosadit změnu územního plánu.

Obec Kokořov leží v malebné krajině na levém břehu řeky Úslavy, obklopena mnoha zajímavostmi, jako je nedaleký zámek Zelená Hora v Nepomuku, zámek Žinkovy, zřícenina hradu Potštejn a další. Zároveň je zde velmi dobrá dostupnost do města Nepomuk (7km), i do Plzně (30km).

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
129305
Provize
včetně provize
Okres
Plzeň-jih
Obec
Žinkovy
Část obce
Kokořov
Datum aktualizace
14.5.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Zahrady
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
1138
Zástavba
Venkovská
Voda
Odpad
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře