Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Zlevněné
Počet obrázků10
Pronájem komerčního pozemku 5 939 m2, Pardubice - Dražkovice
  • Komerční
    Využití pozemku
  • 5939 m2
    Celková plocha
  • Okraj obce
    Umístění pozemku

Pronájem komerčního pozemku 5 939 m2, Pardubice - Dražkovice

Dražkovice, Pardubice, okres Pardubice

Naše kancelář má pro vás skvělou nabídku - k pronájmu je k dispozici krásný pozemek v Dražkovicích, v Pardubicích. Tento pozemek s parcelní plochou 5939 metrů čtverečních nabízí mnoho možností využití. Nachází se na atraktivní lokalitě s asfaltovou silnicí a veřejnými inženýrskými sítěmi jako jsou kanalizace, vodovod a el.přípojka.

Vlastnictví pozemku je osobní a je k dispozici k pronájmu za měsíční poplatek. Výhodou tohoto pozemku je jeho výborná dostupnost a blízkost obce Pardubice.

Pozemek je vhodný pro komerční využití. Realitní kancelář, která tento pozemek nabízí, je odborníkem na lokalitu a může vám poskytnout veškeré informace ohledně možností využití pozemku a dalších potřebných informací.

Pokud hledáte ideální pozemek k pronájmu v Dražkovicích, neváhejte a kontaktujte naši realitní kancelář ještě dnes. Tento pozemek nabízí skvělou příležitost pro vaše plány a projekty. Buďte rychlí a získejte exkluzivní možnost pronájmu tohoto pozemku v Dražkovicích, Pardubicích.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
99753
Provize
+ provize RK
Okres
Pardubice
Obec
Pardubice
Městská část
Pardubice V
Část obce
Dražkovice
Datum aktualizace
14.5.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Komerční
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
5939
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře