Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
990 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků8
Levný rodinný dům se zahradou čeká na svou proměnu.
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 70 m2
    Užitná plocha
  • 371 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Před rekonstrukcí
    Stav objektu

Levný rodinný dům se zahradou čeká na svou proměnu.

Nítkovice, okres Kroměříž

Exkluzivně nabízíme rodinný dům s dispozicí 3+1 v malebné obci Nítkovice, která se nachází v okrese Kroměříž, ve Zlínském kraji. Dům se nachází na parcele o rozloze 371 m2 a nabízí obytnou plochu 59 m2 s možností využití celkové plochy 70 m2, má dvě nadzemních podlaží, v přízemí kde je obytný pokoj, kuchyně, dvě ložnice a koupelna s WC. Druhé nadzemní podlaží je neobývané, je zde půda domu, a poskytuje dostatek místa k vybudování dalších pokojů. Zahrada o rozloze 179 m2 poskytuje slibný prostor pro odpočinek a relaxaci.
Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. Nyní není obyvatelný. Pozitivní je, že je postaven z pálených cihel, a také konstrukce střechy je v dobrém stavu. Krytina je z pálených cihlových tašek a je v dobré kondici. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vnitřní sítě jsou zastaralé a nefunkční.
Dům se nachází na klidné ulici č.p. 51 v Nítkovicích. V obci se nachází obchod, restaurace a knihovna. Do školy se dojíždí do 3km vzdálené obce Litenčice kde se nachází ordinace obvodového a dětského lékaře. Díky asfaltové silnici je snadný přístup k nemovitosti zajištěn.
Pokud budete mít zájem, zajistíme vám výhodné financování, případně doporučíme kvalitní stavební firmu k provedení rekonstrukce domu.
Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v malebném prostředí venkova, a přitom v malé dojezdové vzdálenosti do Kroměříže, Vyškova či Starého Města. Pro více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat našeho realitního makléře.

Další foto nemovitosti přidáme po vyklizení prostor.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
885077
Provize
včetně provize
Okres
Kroměříž
Obec
Nítkovice
Datum aktualizace
24.8.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
371
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře