Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 000 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Prodej domu, 3+1, 90m2, pozemek 1979m2, Tojice
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 90 m2
    Užitná plocha
  • 1979 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Před rekonstrukcí
    Stav objektu

Prodej domu, 3+1, 90m2, pozemek 1979m2, Tojice

Tojice, okres Plzeň-jih

K prodeji nabízíme útulnou venkovskou chalupu se stodolou a velkou zahradou v obci Tojice, č. p. 21. Na pozemku o celkové výměře 1979m2 najde nový majitel dostatek prostoru pro rekreaci, ale i k bydlení, chov domácích zvířat, zahrádkaření, ale i sadaření, či podnikání.

Dům nabízí původní interiér o dispozici 3+1 s dřevěnými prvky, v části i s klenutými stropy, s koupelnou. Poslední dílčí úpravy provedeny zhruba před čtyřiceti lety. Suché WC na dvoře. Zdrojem vody je původní kopaná studna umístěná ve stodole, hluboká cca 12m (hladina vody dosahuje cca 10m). Topení je řešeno lokálně na tuhá paliva, v zadní místnosti jsou umístěna akumulační kamna. Pod hlavní stavbou je zvenku přístupná sklepní místnost. Na obytnou část navazuje prostorná stodola k rozličnému využití, s jednou sklepní místností a přilehlou dílnou, původně sloužící jako chlév.

Dvorek je zatravněný, nesmí chybět příjemné kryté posezení, okrasné dřeviny a dvě malá zahradní jezírka. Zahrada za stodolou (výměra 1025m2) čeká na využití, nyní plní funkci spíše jen jako luční porost.

Obec Tojice leží v krajině polí, luk a roztroušených remízků, nedaleko Přírodního parku Pod Štědrým o rozloze 2500 ha, kde se lze toulat lesy podél potoků, relaxovat a obdivovat okolní přírodu. Přímo před domem prochází cyklotrasa č. 31 spojující Plzeň, Blatnou, Zvíkovské Podhradí a končící téměř až v Táboře. Před domem též prochází turistická trasa Svatojakubská cesta Všerubská. Z výrazných prvků krajiny nelze vynechat zámek na Zelené Hoře. Občanská vybavenost v nedalekém Nepomuku ( i Dvorci), vlakové spojení do Plzně z nádraží ve Dvorci, autem do Plzně jen cca 33km.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
888829
Provize
včetně provize
Okres
Plzeň-jih
Obec
Tojice
Datum aktualizace
5.8.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Smíšená
Plocha parcely m2
1979
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Doprava
Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře