Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
3 711 750 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků20
Prodej bytu 3+1 73 m2 s lodžií, s garáží 18 m2 a s 2 sklepy
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 88 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 3+1 73 m2 s lodžií, s garáží 18 m2 a s 2 sklepy

Herálec, okres Havlíčkův Brod

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme byt 3+1 s lodžií, s garáží a dvěma sklepy s podlahovou plochou 88,01 m2, podlahová plocha TUV je 73,36 m2. Byt je v osobním vlastnictví a není zatížen zástavním právem ani exekucí. Rekonstrukce bytu proběhla před 10 roky. Vytápění bytu je řešeno vlastním elektrokotlem napojeným na radiátory, ohřev TUV zajišťuje elektrický bojler. Byt se nachází ve 2NP zděného bytového domu bez výtahu. Dům prošel celkovou revitalizací, je zateplený a po výměně oken za plastová s dvojskly. PENB štítek není k dispozici, proto uvádíme energetickou třídu G.
Bytový dům s pouhými šesti byty v klidné části krásné obce Herálec nabízí hezké a pohodové bydlení s maximálním komfortem a navíc přímo v samém středu rozmanité krajiny Vysočina. Obec Herálec má veškerou občanskou vybavenost, obecní úřad, školu, školku, poštu, obchod s potravinami, dětská hřiště, sportoviště apod. Herálec je obec 12 km jihozápadně od Havlíčkova Brodu a 7 km východně od Humpolce, nachází se v okrese Havlíčkův Brod. Žije zde 1156 obyvatel. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi zajímavou nabídku, kontaktujte mne prosím a domluvíme si prohlídku.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
24SF108
Provize
včetně provize
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Herálec
Datum aktualizace
27.8.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Cihlová
Plocha lodžie m2
5
Lodžie
ano
Počet míst k parkování
1
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, Silnice, Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře