Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
4 450 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků11
Prodej bytu 2+kk v ulici Zelená
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 70 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 2+kk v ulici Zelená

Zelená, Hradec Králové, okres Hradec Králové

Hledáte moderní byt v centru města Hradec Králové s výbornou občanskou vybaveností? Nemovitost nacházející se v části obce Kukleny, okres Hradec Králové vám nabízí pohodlné bydlení se všemi výhodami velkoměsta. Byt o velikosti 2+kk a podlahové ploše cca 70 m², umístěný v prvním patře dvoupatrového bytového domu s pouze čtyřmi bytovými jednotkami, poskytuje dostatek soukromí a klidu. Bytová jednotka je po celkové rekonstrukci.

Dům je postavený z cihel a slibuje pevnost a dlouhou životnost stavby. K bytu náleží spoluvlastnický podíl na společných částech domu, zejména pak půdy, která se nachází nad bytovou jednotkou. Dále k bytu náleží spoluvlastnický podíl na pozemcích pod budovou a vedle ní (vymezené parkovací stání).

Městská část Kukleny patří k velkoměstu, což přináší skvělou dostupnost všech služeb a infrastruktury. Se svým strategickým umístěním nabízí byt rychlý přístup k městské dopravě, vlakovému a autobusovému spojení, které jsou na dosah. Blízkost železniční a autobusové stanice je ideální pro každodenní dojíždění za prací či za zábavou do různých částí Hradce Králové nebo okolí.

Praktické aspekty zahrnují veřejné vodovodní a kanalizační řešení, které jsou v této oblasti standardní. Elektrické rozvody bytu jsou po rekonstrukci a zrealizované pro běžnou síť 220 Volt, což zajišťuje dostatek energie pro běžnou domácnost. Připojení na plynovod je rovněž zajištěno.

Ačkoliv byt není ihned volný k nastěhování, k nastěhování od 1.10.2024, tak poskytuje novému majiteli čas na případné přípravy než se stane jeho novým domovem. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají bydlení ve velkoměstě s příjemným prostředím a dobrým spojením. Je to investice, která nabízí komfort, bezpečí a výhody centrální lokalizace v jednom z nejžádanějších měst České republiky. Doporučujeme osobní prohlídku.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
71882
Provize
včetně provize
Okres
Hradec Králové
Obec
Hradec Králové
Městská část
Kukleny
Ulice
Zelená
Datum aktualizace
17.7.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře