Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
499 000 Kč
Počet obrázků3
Výhodná investice - pozemek v obci Slabce, okr.Rakovník
  • Ostatní
    Využití pozemku
  • 429 m2
    Celková plocha

Výhodná investice - pozemek v obci Slabce, okr.Rakovník

, okres Rakovník

Nachází se v úžasném kraji s názvem Středočeský kraj, v malebné vesnici Slabce, nabízíme Vám k prodeji pozemek o celkové rozloze 429 m2. Tento pozemek je vhodný pro individuální výstavbu, nachází se v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a v blízkosti krásné přírody.

Vlastnictví tohoto pozemku je osobní a s ním nejsou spojeny žádné omezení. Tato oblast není zařazena do chráněné krajinné oblasti, což znamená široké možnosti využití pro nového majitele. Parcela je dobře dostupná po zpevněné silnici, což zajišťuje pohodlný přístup k nemovitosti.

Na pozemku je zajištěno napojení na veškeré inženýrské sítě což je velkou výhodou pro naplánování a výstavbu nového domova. Pozemek je o velikosti 429 m2. lze využívat jako zahrada se zahradním domkem a k víkendovému odpočinku z chaosu pracovních dní. IS jsou dostupné od vedlejších pozemků. Pro ty, kdo do 1.1.2023 nepodali stavební povolení - je výstavba pozastavena a v současné době probíhá další schvalovací kolo - změna ÚP- ohledně nové výstavby.

Výhodná investice- pokud hledáte místo pro stavbu vlastního domova v klidné a příjemné lokalitě, pak je tato nabídka právě pro Vás. Pozemek se nachází v obci Slabce, která poskytuje klidné a relaxační prostředí, ideální pro rodinný život nebo rekreaci.

Pro bližší informace neváhejte kontaktovat naše makléře, kteří Vám rádi poskytnou veškeré potřebné informace a poradí Vám s nákupem tohoto krásného pozemku v lokalitě Slabce. Berte tuto příležitost jako krok k realizaci Vašich bytových snů!

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
831815
Provize
včetně provize
Okres
Rakovník
Datum aktualizace
12.8.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Ostatní
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
429
Odpad
Komunikace

Kontaktovat makléře