Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
11 998 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků12
Chalupa ve Špindlerově Mlýně
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 75 m2
    Užitná plocha
  • 2034 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Před rekonstrukcí
    Stav objektu

Chalupa ve Špindlerově Mlýně

Přední Labská, Špindlerův Mlýn, okres Trutnov

Nabízíme k prodeji vzácný klenot v srdci Krkonoš – krásnou chalupu obklopenou malebnou přírodou v Špindlerově Mlýně, konkrétně na adrese Přední Labská 36. Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají klid, soukromí a blízkost k přírodním krásám.

Dům je situován na velmi prostorném pozemku o rozloze 2034 m², z čehož 1836 m² tvoří pečlivě udržovanou zahradu. Celková obytná plocha činí 100 m² s užitnou plochou 75 m² a nepobytový prostor o velikosti 55 m² poskytuje možnosti pro četné využití.

Dům, který byl původně postaven z kombinace kamene, cihel a dřeva si zachovává autentický venkovský šarm, ačkoliv vyžaduje rekonstrukci, která novému majiteli umožní adaptovat interiér podle vlastních představ. Současný stav nemovitosti je před rekonstrukcí, což je ideální pro ty, kteří si chtějí svůj nový domov přizpůsobit podle osobních přání a potřeb.

Špindlerův Mlýn, známý svou malebností a bohatými možnostmi pro rekreační aktivity, je ideálním místem pro život, ale i jako investice pro pronájem nebo rozvoj turistického ruchu. V oblasti se nachází několik lyžařských areálů, turistické trasy a cyklostezky, což přiláká turisty jak v zimní, tak v letní sezóně.

V souhrnu, tato chaloupka nabízí kouzelnou kombinaci klidného bydlení a přístupu k nejkrásnější přírodě Krkonoš. Ideální pro rodiny hledající únik z ruchu města, investory nebo milovníky hor. Neváhejte a přijeďte se a podívat na jedno z nejkrásnějších míst našeho kraje.

Informace o nemovitosti

Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn
Ulice
Přední Labská
Datum aktualizace
15.7.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
2034
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře