Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
2 550 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků15
Prodej domu, 3+1, 95m2, pozemek 272m2, Nepomuk
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 95 m2
    Užitná plocha
  • 272 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej domu, 3+1, 95m2, pozemek 272m2, Nepomuk

Plzeňská, Nepomuk, okres Plzeň-jih

K prodeji nabízíme rodinný dům v Nepomuku, v ulici Plzeňská č. p. 15. V klidné části zástavby, stranou od ruchu města, přitom na šikovném místě kousek od pošty, blízko na nákup, do restaurace i na úřad, domek pro rodinu i pro samotáře.

Dům udělá radost každému, kdo hledá cenově přijatelné bydlení, v metrech čtverečních srovnatelné s bytem, přitom s možností venkovního posezení na malé, snadno obhospodařovatelné zahrádce. Vnitřní dispozice 3+1, po částečné rekonstrukci, která už se ovšem nedotkla kuchyňského prostoru a koupelny s toaletou. Středová chodba dělí dům na dvě téměř stejné poloviny, zároveň umožňuje přístup na zahradu za domem. Na zahradu za domem se ovšem dostanete i obslužnou uličkou, kterou tvoří sousední pozemek p. č. 1561, a ten je také součástí prodeje. Půdní prostor poskytuje dostatek prostoru na případnou vestavbu. K dispozici je také jedna sklepní místnost. Zasíťování je vyřešeno městským vodovodem a kanalizací, plyn je přiveden do obvodové zdi, elektřina samozřejmě zavedena a to v dostatečném příkonu 32A. Zmíněná rekonstrukce se týkala dvou obytných místností (podlahy, vnitřní omítky, okna a dveře do ulice), před cca 15-ti lety byla vyměněna střešní krytina i střešní latě a byla založena střešní folie. Ústřední topení je také téměř nové, osazen kotel na pevná paliva DAKON, DOR 4F 18 (umí pracovat nezávisle na elektrické energii, emisní třída 4).

Město Nepomuk je samo o sobě krásné místo, na návštěvníky dýchne historie nejen na nedalekém náměstí Augustina Němejce, ale i na legendárním zámku Zelená Hora, nebo na někdejším cisterciáckém opatství v obci Klášter. Zároveň jde o praktické místo pro život s veškerou občanskou vybaveností. Dojezd do Plzně vozem jen cca 35 km.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
903722
Provize
včetně provize
Okres
Plzeň-jih
Obec
Nepomuk
Městská část
Nepomuk
Ulice
Plzeňská
Datum aktualizace
5.8.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Smíšená
Plocha parcely m2
272
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, Vlak
Komunikace
Dlážděná
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře