Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
20 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků9
Pronájem bytu 2+kk, 37m2, vyhrazené parkování
  • 2+kk
    Dispozice
  • 37 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Pronájem bytu 2+kk, 37m2, vyhrazené parkování

Špindlerův Mlýn, okres Trutnov


Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 2+kk s celkovou výměrou 37 m2, který se nachází v patře (2.NP) bytového domu ve městě Špindlerův Mlýn.

Jedná se o moderní bydlení po zdařilé rekonstrukci přímo v centru města s dobrou občanskou vybaveností (obchody, pošta, restaurace, sportoviště, apod.). Ve vzdálenosti do 350 m je vlek Krakonoš, do 450 m je lanová dráha Hromovka. Byt je vhodný pro 2-3 osoby.

Za vstupními dveřmi do bytové jednotky je malá předsíň, s které se vchází do koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem.
Bytová jednotka je nabízena k pronájmu plně zařízená: kuchyňský kout s vestavěnou myčkou, el. troubou a mikrovlnkou, lednicí s mrazákem, kávovarem, dále pohovkou, komodou, jídelním stolem s dvěma židlemi, TV stolkem vč. televize, v koupelně je k dispozici pračka. V hlavním obývacím pokoji jsou položeny plovoucí podlahy, v koupelně je dlažba. Okna jsou plastová s vnitřními žaluziemi a směřují na SZ.

Bytový dům je vytápěn ústředním plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev TUV. K bytu náleží jedno vyhrazené parkovací místo přímo před domem. Byt je uklizený a připravený k nastěhování.

Nájemné činí 20.000,- Kč/měsíčně, záloha na služby 6.800,- Kč/měsíčně (zahrnuto teplo resp. plyn, TUV, SUV, elektřina, odvoz odpadů, internet). Při převzetí bytu hradí budoucí nájemník vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů a provizi RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Smlouva se uzavírá na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení.

V případě zájmu o více informací či prohlídku kontaktujte makléře.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
903665
Poznámka k ceně
Poplatky a služby: 6.800 Kč
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn
Městská část
Špindlerův Mlýn
Datum aktualizace
25.7.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+kk
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
1
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře