Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
19 500 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků20
Prodej vícegeneračního rodinného domu, Praha 8, Ďáblice
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 240 m2
    Užitná plocha
  • 594 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej vícegeneračního rodinného domu, Praha 8, Ďáblice

Chřibská, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Na okraji Prahy 8, v malebných Ďáblicích, se nachází rodinný dům, který představuje ideální bydlení pro větší rodinu. Se třemi bytovými jednotkami, na které je rozdělen a velkou dvougaráží, může fungovat jako skutečné rodinné sídlo. Může být také ale chytrou investicí, či firemním zázemím.
Dvě samostatné bytové jednotky poskytují soukromí a komfort, třetí jednotka navazuje na druhou, ale disponuje vlastní kuchyní a sociálním zařízením. V přízemí se nachází byt o dispozici 4+1, v prvním patře potom dva byty o dispozicích 4+kk a 2+kk. Všechny mají vlastní kuchyň a sociální zázemí.
Budova je z části podsklepená a disponuje i velkou dvougaráží o ploše 38 m2. Zabezpečení kamerovým systémem dodává klidu a pocitu bezpečí. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina a plyn). Fasáda je zateplená. Dům je technologicky spíše v původním stavu, ale udržovaný. Některé části prošli renovací během doby užívání. Střešní krytina je z části šindel a z části plechová. Energetický štítek není vypracován a z toho důvodu musíme uvést třídu G, což ale neodpovídá skutečnosti energetické náročnosti budovy. Bude dodáno.
Zahrada s bazénem o rozměrech 7x3 metry láká k osvěžujícímu koupání a odpočinku. Pergola s posezením, gril, záhony se zeleninou a ovocné keře dodávají pocit útulného rodinného zázemí a funkčnosti.
Ďáblice, s okolní přírodou nabízejí ideální místo pro klidné bydlení a rodinný život. K dispozici je skvělá základní škola a mateřská školka, úřad, lékař, komunitní centrum, obchody a restaurace přímo v dosahu.
S rychlou dostupností na metro trasy C Ládví autobusem za 10 minut a nájezdem na dálnici D8 za pouhou minutu, nabízí tato lokalita spojení města s klidným životem takřka venkovského rázu.
Nenechejte si ujít tuto skvělou příležitost k vlastnictví rodinného domu v srdci Ďáblic! Jistě oceníte pohodu a klid tohoto světa na okraji velkoměsta. Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Budu se těšit. Petra

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha-Ďáblice
Ulice
Chřibská
Datum aktualizace
17.7.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
594
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet, Satelit
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře