Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
7 500 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků16
Prodej dvougeneračního rodinného domu ve Frýdlantu nad Ostravicí
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 189 m2
    Užitná plocha
  • 1090 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Před rekonstrukcí
    Stav objektu

Prodej dvougeneračního rodinného domu ve Frýdlantu nad Ostravicí

Nová Dědina, Frýdlant nad Ostravicí, okres Frýdek-Místek

S radostí vám představujeme jedinečnou příležitost k zakoupení dvougeneračního rodinného domu, který se nachází v malebné lokalitě známé jako brána Beskyd v obci Frýdlant nad Ostravicí, na ulici Nová Dědina. Tento prostorný dům, obklopený rozlehlou zahradou, je ideálním místem pro rodiny, které hledají klidné a pohodové bydlení v těsné blízkosti přírody.
Dům je rozdělen na dva samostatné byty, každý s podlahovou plochou přibližně 80 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. V podkroví se nachází ještě jedna ložnice a ze zbývajícího prostoru podkroví lze vykouzlit další obytné místnosti s luxusním výhledem na Beskydy.
Nemovitost je vybavena prostorným sklepem, který nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby. Rozlehlá zahrada je ideálním místem pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné oslavy pod širým nebem.
Dům bude potřebovat investici do obnovy, což vám umožní přizpůsobit si jej podle vlastních představ a potřeb. Tato investice vám poskytne jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle vašich snů.
Frýdlant nad Ostravicí je vyhledávanou lokalitou díky své blízkosti k přírodě a zároveň dobré dostupnosti do města. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, školy, obchody a možnosti sportovního vyžití.
Město Frýdlant nad Ostravicí získalo v roce 2023 1. místo v Moravskoslezském kraji v kvalitě života a 48. místo z celé ČR.
Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
905577
Provize
včetně provize
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Frýdlant nad Ostravicí
Ulice
Nová Dědina
Datum aktualizace
7.9.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Plocha parcely m2
1090
Elektřina
400V
Odpad
Jímka
Plyn
Plynovod
Doprava
MHD, Silnice, Silnice, Silnice, Autobus, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře