Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 990 000 Kč
Počet obrázků8
Prodej bytu 1+kk, Hostivař

Prodej bytu 1+kk, Hostivař

Hornoměcholupská, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulní a krásný byt v osobním vlastnictví o celkové ploše 25,4 m2. Moderní interiér bytu je vytvořen s ohledem na maximální využití prostoru. Byt se sestává z prostorné vstupní chodby o rozloze 4,8 m², která nabízí dostatek místa pro úložné prostory, kde je velká skříň. Srdcem bytu je obývací pokoj o velikosti 14,1 m², který je prakticky spojen s kuchyňským koutem. V kuchyně jsou lednice a pračka. Tento otevřený prostor je navržen tak, aby poskytoval co nejvíce denního světla a zároveň nabízel pohodlný prostor pro váš každodenní život. Na oknech jsou žaluzie. Z pokoje lze vstoupit na balkon 2,2 m2.  V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta. Součástí prodeje je sklepní kóje.
Velkou výhodou této jednotky je možnost používání společné terasy, kde je záchod, sprcha a k zapůjčení je gril. Přímo na společné chodbě je vybavená kuchyň se dvěma varnými deskami,digestoří a troubou. Take k dispozici je velká posilovna, prádelna.

Čtvrť poskytuje kompletní občanskou vybavenost (obchodně-zábavní centrum, sportoviště, zdravotnická zařízení, množství restaurací aj.), nedaleko začíná přírodní park Hostivař-Záběhlice s cyklostezkami, turistickými trasami a oblíbenou rekreační oblastí okolo přehrady. Dopravní spojení s centrem zajišťují tramvaje a autobusy.

Když tato nabídka vás zaujala, neváhejte mne kontaktovat.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
2408
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 15
Ulice
Hornoměcholupská
Datum aktualizace
9.8.2024
Kategorie
Ostatní
Typ objektu
Ostatní
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Panelová
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře