Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
4 921 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Prodej rodinného domu 3+kk o užitné ploše 70 m², pozemek 266 m²
  • 3 pokoje
    Dispozice
  • 70 m2
    Užitná plocha
  • 266 m2
    Plocha parcely
  • Smíšená
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Po rekonstrukci
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 3+kk o užitné ploše 70 m², pozemek 266 m²

Zásmuky, okres Kolín

Exklusivně a navíc pro živnostníky a firmy s možností odečtu 12% DPH Vám nabízíme hezký rodinný dům po rekonstrukci o dispozici 3+kk a užitnou plochou 70 m2, stojící na pozemku o celkové výměře 266 m2.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2023 a 2024, má vlastní studnu, čističku odpadních vod, elektřina 230V/400V. V přízemí domu je centrální chodba o výměře 5 m2, ze které se vchází do všech místností, tj. do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem s krbem o výměře 32 m2, dále do ložnice o výměře 15 m2, do dětského pokoje o výměře 14 m2, též do koupelny s WC o výměře 5,5 m2 a do technické místnosti o výměře 1,3 m2. Dům disponuje prostornou půdou přístupnou z interiéru domu a má také menší sklípek pod obývací místností přístupný ze dvora domu.

Vytápět dům je možné kromě krbu s novým nerezovým komínem také tepelným čerpadlem s klimatizační jednotkou. Další možností vytápění celého domu je instalované elektrické podlahové vytápění s možností regulace v každé místnosti. Teplou užitkovou vodu zajistí elektrický bojler umístěný v technické místnosti.

Rodinný dům je po rekonstrukci, která obsahovala výměnu střešní krytiny včetně střešní fólie, žlabů a svodů, zateplení stropu, výměnu oken za plastová s dvojskly, výměnu vstupních dveří za izolační plastové. Nový je rozvod elektřiny, rozvod vody, kanalizace, vnitřní štukové omítky, sádrokartonové stropy, zateplená fasáda domu.
Zárubně a dveře včetně montáže (mimo masivu a zakázkové výroby) jsou v ceně a je na dohodě zájemce s majiteli na jejich výběru.

Rekonstrukcí prošlo i okolí domu, předzahrádka a vlastní dvorek. Celá plocha dvorku je zpevněná a umožňuje tak parkování na vlastním pozemku pro 2-3 auta.
Nabízená nemovitost se nachází v obci Nesměň, vzdálená pouhých 2,5 km od obce Zásmuky, kde je veškerá občanská vybavenost. V obci Nesměň nalezneme jízdárnu,
v okolí obce je malebná příroda a krásné lesy. Do obce zajíždí PID.

Vzhledem k tomu, že PENB ještě není zpracován, uvádíme energetickou třídu „G“.

Jedná se o velmi zajímavou nabídku nejen pro možnost příjemného a pohodlného bydlení, ale také pro možnost vybudovat zde sídlo firmy pro podnikatele. Z těchto důvodů prohlídku doporučuji.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
24SH111
Provize
včetně provize
Okres
Kolín
Obec
Zásmuky
Datum aktualizace
3.10.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
3 pokoje
Stav objektu
Po rekonstrukci
Budova
Smíšená
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
266
Počet míst k parkování
3
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Telekomunikace
Internet, Satelit
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře