Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Rezervované
5 998 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků17
Mezonetový byt 5+1 v prvorepublikové vile
  • 5+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 220 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Mezonet
    Typ bytu
  • Cihlová
    Budova

Mezonetový byt 5+1 v prvorepublikové vile

Lesní, Trutnov, okres Trutnov

Dovolujeme si Vám představit ojedinělou možnost odkupu poloviny prvorepublikové vily, která je umístěna ve vilové zástavbě v žádané lokalitě Kryblice v obci Trutnov. Předmětem prodeje je bytová jednotka č. 164/3 ve 2.NP (119 m2) a bytová jednotka č. 164/4 v obytném podkroví (100 m2), které je možné přetvořit na velkometrážní mezonetový byt min. 5+1 (cca 219 m2) nebo dva samostatné byty v každém podlaží. Uvedená cena je za obě bytové jednotky dohromady, jednotky musí být koupeny jako celek. Umístění vily na vyvýšeném místě zajišťuje fantastický výhled (nejen z balkonu) na město i hory v pozadí.

Vila je prohlášením vlastníka vymezena na celkem 4 bytové jednotky resp. 4 podlaží. Součástí každé bytové jednotky je sklep v suterénu a část zahrady (pro předmětné jednotky je vyhrazen pozemek C, D dle náčrtu - cca 500 m2).
Na pozemku „D“ je umístěna kůlna, která může plnit funkci skladovacího prostoru či dílny a na pozemku „C“ stojí zahradní altánek. Zahrada je tvořena převážně travním porostem s běžnými ovocnými a okrasnými dřevinami, které tu vytvářejí uklidňující atmosféru. Přístup je zajištěn z veřejné komunikace s asfaltovým povrchem.

Obvodové zdi jsou cihelné, stropy převážně dřevěné, krov je zateplen 15-20 cm vaty, střešní krytina je z eloxovaného hliníku, střešní okna od výrobce Velux. Objekt je napojen na vodovodní řad, kanalizaci i elektřinu. Topení a ohřev vody zajišťuje primárně horkovod, záložní řešení je v podobě bojleru a kotle na tuhá paliva. Nové jsou rozvody vody a částečně rozvody odpadů. PENB nebyl předložen, proto je uváděna třída G.

Vila je v dobrém udržovaném stavu, nicméně současný stav interiéru předpokládá rekonstrukci/modernizaci, což je zároveň příležitost pro nového majitele utvořit si prostor dle vlastních představ.

Dále je možné přikoupit garáž za 450.000,- Kč, která je na hranici pozemku ve spodní části (samostatný elektroměr, přivedena voda) a pozemek p.č. 1622/9 o výměře 13 m2 za cenu 26.000,- Kč.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, budu se na Vás těšit na prohlídce.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
909030
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Trutnov
Ulice
Lesní
Datum aktualizace
10.9.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
5+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře