Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
6 800 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků27
Prodej rodinného domu 6+1 s dvěma bytovými jednotkami, Černopotocká, Kovářská, ústecký kraj. Celková cena 6 800 000 Kč, možnost hypotéky.
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 164 m2
    Užitná plocha
  • 788 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Prodej rodinného domu 6+1 s dvěma bytovými jednotkami, Černopotocká, Kovářská, ústecký kraj. Celková cena 6 800 000 Kč, možnost hypotéky.

Černopotocká, Kovářská, okres Chomutov

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dvougenerační rodinný dům (1+6 – 2x106m2) v Krušných horách v obci Kovářská. Jedná se o udržovanou dvoupodlažní budovu s historickými prvky, jež pochází z roku 1931 a prošla celkovou rekonstrukcí. V roce 2020 byla instalována nová sedlová střecha z pálených tašek Bramac s půdním prostorem o jedné podkrovní místnosti. Budova je napojena na místní vodovod a kanalizaci a je kompletně elektrifikována. V přízemním patře se nachází kuchyň, 2 pokoje, koupelna a WC, chodba, schodiště do patra a schodiště do sklepa. V 1.patře budovy jsou zřízeny 3 samostatné pokoje, samostatné WC s možností rozšíření o sprchový kout. Dům je celoplošně podsklepen. Vytápění je centrální na peletky, popř. dřevo či uhlí ze sklepního prostoru a to kotlem na několikadenní násypku. Použít se ovšem dají i lokální topidla v jednotlivých patrech i ve sklepě. Samotné sklepní prostory jsou rozsáhlé, vybavené i centrálním topením a místností v níž byla dříve provozována restaurace. I zde je instalovaný přívod vody a provozovatelné dámské a pánské WC. Z této místnosti je východ na zastřešenou terasu a na zahradu o výměru 788 m2. Součástí prodeje je i další nedaleký pozemek TTP o velikosti 89 m2.
Budova se nachází 8km od přechodu do SRN (Bärenstein) , 6km od největšího ski areálu v ČR Klínovec (1244m) s návazností na ski areál Fichtelberg (1214m) v SRN a s nedalekým nejvýše položeným městem v ČR – Boží Dar (1020m) .Toto městečko je známé jako centrum bohatého zimního (sjezdovky , běžecké trasy 70km )i letního vyžití (cyklostezky , pěší turistika, pohádkové a naučné stezky pro děti ).
Vlastní obec Kovářská je dostupná autobusovou (z Kadaně a Chomutova ) a rovněž vlakovou dopravou a nachází se zde škola , mateřská školka i pošta a rovněž restaurace , cukrárna a obchod s potravinami. Městys je rovněž centrem zimní i letní turistiky s mnoha značenými trasami v okolí.
Dům je umístěn ve zcela klidné lokalitě obklopené přírodou, což je ideální pro rodiny s dětmi nebo pro každého, kdo si cení klidu a pohody daleko od hluku města. S pořizovací cenou 6,800,000 CZK a možností financování hypotékou je tento dům dostupný pro široké spektrum zájemců o koupi nemovitosti. S osobním vlastnictvím a výhradně naším zprostředkováním máte jistotu transparentního obchodu.
Dům, vyznačující se míchanou konstrukcí z cihel, je robustní a zároveň esteticky příjemný, což dodává nemovitosti nezaměnitelný charakter. Energetická náročnost budovy je hodnocena třídou G dle certifikátu č. 148/2007.

Pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení s dobrou dostupností a moderním komfortem, je tento dům v Kovářské ideálním řešením. Reality v této lokalitě jsou vysoce žádané a nabízí stabilní hodnotu, což činí tuto investici nejen příjemnou, ale i rozumnou. Koupě tohoto krásného domova, začněte psát novou kapitolu svého života v srdci Ústeckého kraje, ve městě plném zeleně, historie a příběhů.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
910697
Provize
včetně provize
Okres
Chomutov
Obec
Kovářská
Ulice
Černopotocká
Datum aktualizace
15.8.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
3
Plocha parcely m2
788
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře