Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
39 700 Kč za měsíc

C - Úsporná
Počet obrázků19
Pronájem komerčního prostoru v Praze - Košířích ul. Jinonická
  • Cihlová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • 153 m2
    Užitná plocha

Pronájem komerčního prostoru v Praze - Košířích ul. Jinonická

Jinonická, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Hledáte zajímavý, variabilní a reprezentativní prostor pro vaše podnikání v lokalitě s výbornou dojezdovou vzdáleností ze všech směrů Prahy a přesto na klidné adrese? Tato nabídka pronájmu komerčního prostoru v ulici Jinonická na Praze 5 v Košířích pro Vás může být tou pravou volbou.

Jedná se o velký a světlý, atypicky řešený, suterénní prostor s vlastními vstupy ve sníženém přízemí udržovaného bytového domu. Součástí pronájmu je parkovaní před domem a vlastní garáž vedoucí přímo do pronajatého prostoru.

Celková plocha nabízeného pronájmu je 153,3 m2. Skládá se ze studia, kuchyně, komory, sociálního zázemí a garáže ( rozložení a velikost jednotlivých místností naleznete v přiloženém půdoryse ve fotografiích ).

Vybavení a specifikace prostoru: Dominantou hlavní části (studia) jsou čtyři velké stropní kopule díky nimž je ve studiu spoustu denního světla. Dalším zajímavým prvkem je točité černé schodiště přímo ve studiu. Toto studio je 106 m2 velká otevřená plocha bez příček a nabízí tak možnost kreativního využití. Výška stropu je 3,15 m a v 3,70 m ve střešních kopulích. Střešní kopule mají průměr 1,5 m. Celé studio lze v případě potřeby zatemnit. Na stropě studia jsou nainstalovány pojezdové lišty, možno připevnit cokoliv. Součástí prostoru je kuchyňská linka. Kuchyň značky Ikea v bílém lesku. Kuchyň je vybavena dřezem, lednicí a mrazákem. K dispozici vlastní menší komora s dřevěnými regály. Samozřejmostí je sociální zařízení s umyvadlem, WC mísou a pisoárem.

Celý prostor je chráněn elektronickou ostrahou, možno napojit bezpečnostní agenturu. Po obvodu studia je kabelový kanál v podlaze, umožňující síťové a silové rozvody. Rozvody internetu a telefonní linka.

Vstupy: pronajímaný prostor má 3 vlastní vstupy. Praktický velký vstup jsou bezpečnostní, prosklené protipožární dveře 2,2 m široké a 2,2 m vysoké vedoucí přímo z garáže. Druhý přímím vstupem do studia na točité schodiště jsou vchodové dveře ve sníženém přízemí domu. Třetí vstup je vchod vedoucí do garáže v suterénu domu.

Vytápění prostoru samostatným plynovým kotlem. Prostor má vlastní elektroměr.

Příklady využití studia v minulosti : Open Space - kanceláře, předváděcí prodejní prostor, vzorkový sklad, fotografické studio, byly zde natáčeny TV pořady, využíváno reklamními agenturami. Vhodný i pro projekční, architekt. studio a další spec. činnosti.

Dostupnost: nejbližší hlavní tahy do 4 min. autem jsou ulice Plzeňská, Radlická, Vrchlického, Městský okruh a Strahovský tunel do 8 min. autem. MHD autobusová zastávka u domu. Nejbližší metro Jinonická 5 min. a Anděl cca 10 min.

Nájemné činní 39 700,- Kč za měsíc + poplatky. Odběr a poplatky energií se přepisují na nájemníka.
Hradí se kauce ve výši dvou měsíčních nájmů + provize ve výši měsíčního nájemného.

V případě zájmů o další informace a prohlídku, mne kontaktujte.
Budu se těšit na osobní setkání. Iveta Stankeová

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
910808
Poznámka k ceně
+ provize RK
Provize
+ provize RK
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 5
Ulice
Jinonická
Datum aktualizace
10.9.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Obchodní prostory
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře