Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
7 796 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků11
Prodej cihlového bytu 3+1, 77m2, Praha 8, Kobylisy, osobní vlastnictví
  • 3+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 77 m2
    Plocha
  • 0
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej cihlového bytu 3+1, 77m2, Praha 8, Kobylisy, osobní vlastnictví

Vršní, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové užitné ploše 77 m², který se nachází v žádané lokalitě Praha 8 - Kobylisy. Tento byt je umístěn v cihlovém bytovém domě a je situován v oblasti s velmi dobrou dostupností městské hromadné dopravy včetně stanice metra a autobusů i tramvají, což ocení každodenní cestování po hlavním městě.

Byt o výměře 77 m² se nachází ve zvýšeném přízemí pětipatrového domu. Výška stropů v bytě je 2,45 m, což poskytuje dostatečný prostor a komfort. Součástí bytu je dále sklep o velikosti 6 m², který nabízí praktický úložný prostor. Je důležité podotknout, že byt je nabízen nezařízený, v původním stavu, což dává novým majitelům možnost upravit si jej dle vlastních představ, aktuální fotografie nebyly možné a proto jsou na fotografiích jen vizualizace možné budoucí podoby bytu..

Byt je dispozičně řešen jako 3+1, což zahrnuje tři samostatné pokoje a samostatnou kuchyní. Okna bytu jsou orientována na jih, západ a východ, díky čemuž je interiér bytu během dne příjemně prosvětlen. Dům je udržovaný, což zajišťuje bezproblémové nastěhování pro nové majitele.

Hypotéka je možná, v případě potřeby Vám může náš partner pomoci s jejím vyřízením. Energetická třída G se uvádí proto, že dosud není k dispozici aktuální PENB.

Lokalita bytu nabízí plnou občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází banky, úřady, školky, školy, pošty, restaurace, sportovní areály, kulturní zařízení, lékařská zařízení a obchody. Vše potřebné pro komfortní život je tak doslova na dosah ruky. Díky blízkosti hlavních dopravních tahů a dostupnosti městské hromadné dopravy je lokace ideální nejen pro rodiny s dětmi, ale pro kohokoli, kdo hledá bydlení s rychlou dostupností do centra města.

Tento byt v Praze 8 představuje ideální příležitost pro ty, kdo hledají kvalitní bydlení ve vyhledávané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Jedná se o perfektní místo pro život, nebo jako investici pro pronájem. Nabídka obsahuje vše potřebné pro pohodlné bydlení a je připravena splnit očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
910811
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 8
Ulice
Vršní
Datum aktualizace
26.8.2024
Kategorie
Byty
Dispozice bytu
3+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
7
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Doprava
MHD, Silnice, Silnice, MHD
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře