Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
2 830 000 Kč
Počet obrázků13
Prodej stavebního pozemku
  • Bydlení
    Využití pozemku
  • 527 m2
    Celková plocha

Prodej stavebního pozemku

, okres Mladá Boleslav

Nabízíme k prodeji pozemek určený pro bydlení, který se nachází v severní části obce Nepřevázka, ležící ve Středočeském kraji, čtyři kilometry od Mladé Boleslavi. Součástí pozemku je stavba domu, u které se nabízí buď její demolice a stavba domu nového, případně její rekonstrukce. Pozemek je připojen na vodovodní řád. Elektřina připravena na hranici pozemku. Kanalizace a plynovod v přilehlé komunikaci před pozemkem. Stavba na pozemku přináší příležitost stát se stavebníkem svého příštího domova na míru. Pozemek je již kompletně oplocen.
Pozemek leží v klidné severní části obce a nabízí příjemné sluneční světlo během většiny dne. Také dopravní dostupnost je velmi dobrá, v blízkosti se nachází autobus, vlak a dálnice, což usnadňuje běžný přesun do okolních měst, do Mladé Boleslavi či do Prahy. Pozemek je tedy ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v srdci přírody, avšak s rychlým spojením do městského ruchu.
Představuje vynikající příležitost pro každého, kdo si přeje postavit domov podle svých představ, a to v lokalitě, která je známá svou přátelskou atmosférou a dobrou dostupností potřebných služeb a infrastruktury. Kontaktujte nás, přijďte se podívat a přesvědčte se o jedinečnosti této nabídky.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
910827
Provize
včetně provize
Okres
Mladá Boleslav
Datum aktualizace
8.9.2024
Kategorie
Pozemky
Typ pozemku
Bydlení
Vlastnicví
Osobní
Plocha parcely m2
527
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, Vlak
Komunikace

Kontaktovat makléře