Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
64 800 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků12
Pronájem dvoupodlažního bytu 6+kk o rozměrech 204m2, 2 koupelny, 2 samostatné toalety,2 komory,2 terasy,2 parkovací stání, Kašparovo nám. 2271/5, Praha 8 - Libeň
  • 6 a více
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 204 m2
    Plocha
  • 5
    Podlaží
  • Mezonet
    Typ bytu
  • Cihlová
    Budova

Pronájem dvoupodlažního bytu 6+kk o rozměrech 204m2, 2 koupelny, 2 samostatné toalety,2 komory,2 terasy,2 parkovací stání, Kašparovo nám. 2271/5, Praha 8 - Libeň

Kašparovo náměstí, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme k pronájmu dvoupodlažní byt 6 + KK, který má celkové rozměry 204 m2.Skládá se z 5 samostatných pokojů,1 prostorného obývacího pokoje s kuchyní,2 koupelny,2 samostatné toalety,1 předsíně s vestavěnými skříněmi,2 komory,2 terasy.

Byt je vhodný pro velkou rodinu a nebo studenty, kteří chtějí bydlet společně a podělit se o nájem a mít i svoje soukromí. Nachází se v 5 a 6 patře domu s výtahem .Z terasy je nádherný výhled na celou Prahu .Vchod vede do předsíně kde jsou praktické vestavěné skříně s dostatečným úložným prostorem. Z předsíně se vchází do 4 samostatných pokojů a větší koupelny vybavené vanou i sprchovým koutem .Vedle koupelny je samostatné WC a komora. U vchodových dveří jsou schody, které vedou nahoru do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a pak dále vede chodba kde se nachází samostatná toaleta a další vchod do menšího pokoje se soukromou koupelnou. Celé horní patro kopíruje terasa s nádherným výhledem.

Tento prostorný byt se nachází na Kašparově náměstí v Praze 8 - Libeň v pěším dosahu do Nemocnice Bulovka.
Přímo naproti domu je 2 stupeň základní školy Bohumila Hrabala v ulici Na Korábě. Výborná dostupnost MHD -tramvajová zastávka směr metro B -Palmovka a nebo metro C -Kobylisy .Pouze 2 stanice tramvají a můžete navštívit koupaliště Na Stírce .V okolí domu jsou krásné parky a sportovní areál .Ideální bydlení i pro vášnivé cyklisty ,určitě si užijete projížďku po krásné cyklostezce ,která vede kolem Vltavy ,Trojského zámku ,pražské ZOO nádhernou krajinou . Služby domu: 1 734,-Kč. Zálohy na teplo: 2 750,-Kč. Zálohy na teplou vodu : 1 420,-Kč. Vodné + stočné: 900,-Kč. Elektřina se přepíše na nájemce.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
909054
Poznámka k ceně
Služby domu: 1 734,-Kč Zálohy na teplo: 2 750,-Kč Zálohy na teplou vodu : 1 420,-Kč Vodné + stočné: 900,-Kč Elektřina se přepíše na nájemce.
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 8
Ulice
Kašparovo náměstí
Datum aktualizace
17.8.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
5
Dispozice bytu
6 a více
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
2
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, MHD
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře