Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
3 298 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Byt 5+1, výměra 94 m2 s balkónem
  • 5+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 87 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Panelová
    Budova

Byt 5+1, výměra 94 m2 s balkónem

Rudník, okres Trutnov

Nabízíme Vám k prodeji velký slunný byt o dispozici 5+1 s balkónem a celkovou výměrou 94 m2, který se nachází ve 3. NP ze 4, v zateplaném panelovém domě (bez výtahu) v klidné části obce Rudník.

Byt je vhodný pro velkou rodinu, která hledá prostor a blízkost přírody. V docházkové vzdálenosti (do 300 m) je Základní a mateřská školka. Rudník se nachází v turistické oblasti Krkonoš, v jejímž okolí lze navštívit Hadí stezku, Krakonošův ranec, jezdeckou trasu Vítězná-Albeřice, Baldův Svět v Mladých Bukách či Stezku korunami stromů v Jánských Lázních. Výhodou je také snadná dostupnost do horských středisek – Janské Lázně, Mladé Buky či Vrchlabí, což ocení milovníci jak zimních tak letních sportů. Dominantou obce je zámek Rudník, který svou architekturou připomíná zámek Hluboká. Vzdálenost Rudníku od Trutnova je cca 15 km, od Vrchlabí 13 km, od Hostinného 5 km.

Bytový dům je osamoceně stojící na vyvýšeném místě s kouzelným výhledem na část obce pod ním na jedné straně, na druhé straně s výhledem do zeleně. Byt je v původním udržovaném stavu. Za vstupními dveřmi do bytu je prostorná předsíň (8,7 m2), ze které se vchází do koupelny s vanou (2,6 m2) a samostatné toalety (1 m2), dále do 5 pokojů a kuchyně (12 m2, 16 m2, 8 m2, 8 m2, 19 m2 + 12 m2). Vstup na balkón (3 m2) je z největšího pokoje na jihozápadní straně. K bytu náleží sklepní kóje (4,5 m2). Jádro je původní umakartové, podlahová krytina je PVC. Okna jsou nová plastová a směrují na jihozápad a severovýchod.
Vytápění i ohřev vody zajišťuje ústřední plynový kotel pro celý dům. Dům je napojen na kanalizaci, vodu a elektřinu. Budova je dostatečně zateplena, ale vzhledem k tomu, že Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doložen, uvádíme třídu G – Mimořádně nehospodárná. Příjezdová komunikace je asfaltová, celoročně udržovaná, parkování je k dispozici před domem (nevyhrazené).

Byt je možné po osazení zánovní kuchyňské linky užívat v původním stavu nebo celkovou rekonstrukcí upravit na moderní bydlení dle vlastních představ.

Celkové náklady na provoz bytu jsou cca 4.500,- Kč (fond oprav + zálohy na služby).

V případě zájmu o více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat makléře nemovitosti.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
909675
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Rudník
Datum aktualizace
27.8.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
5+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Budova
Panelová
Počet podlaží objektu
5
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře