Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
4 320 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků4
Byt 3+kk v novostavbě v Rostěnicích
  • 3+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 57 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Byt 3+kk v novostavbě v Rostěnicích

Rostěnice, Rostěnice-Zvonovice, okres Vyškov

Nabízíme k prodeji moderní byt 3+kk s terasou umístěný v novostavbě v klidné části obce Rostěnice-Zvonovice, na adrese Rostěnice 140, která se nachází v Jihomoravském kraji, okrese Vyškov. Bytová jednotka, s číslem 29, má celkovou obyvatelnou plochu 57,13 m², užitnou plochu 53 m² a terasu o rozloze 8 m², což poskytuje příjemný prostor pro odpočinek a relaxaci. Celý objekt má tři nadzemní podlaží, přičemž nabízený byt se nachází na prvním patře.

Důležitou součástí bytu je nová vestavěná kuchyň na míru (montáž 4/2024) v hodnotě 200 000 Kč, k níž jsou všechny dokumenty a tedy i platná záruka.

Byt je dostupný ihned, je možné jej financovat hypotečním úvěrem a je nabízen včetně spotřebičů – indukční varná deska, mikrovlnná trouba, vestavěná elektrická trouba, digestoř a myčka. Interiér je částečně zařízen v moderním a útulném stylu, což novým majitelům usnadní případné stěhování a adaptaci.

Cena bytu je stanovena na 4,320,000 Kč včetně daně z přidané hodnoty (21 %) a poplatků za inzerování a reklamní služby. K bytu náleží také jeden vyhrazený parkovací stání a sklep, který je ideální pro uložení sezónních věcí nebo vybavení. Bytový dům je zabezpečen a má moderní výtah, což zvyšuje celkový komfort obyvatel.

Lokalita je klidná s dobrou občanskou vybaveností a dostupností služeb. Nedaleko se nacházejí restaurace, místní úřady a další služby, které zvyšují atraktivitu oblasti pro bydlení. Transportní dostupnost je vynikající, ať už vlastním automobilem, autobusem, či místní příměstskou dopravou.

Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají kombinaci moderního bydlení a klidné lokality s výbornou dostupností a kompletním zázemím. Díky své poloze a vybavení nabízí veškerý komfort pro život malé rodiny nebo pracovně vytížené jednotlivce. Nabízený byt je tak skvělou volbou pro každého, kdo hledá nový domov v této atraktivní části České republiky.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
911438
Provize
včetně provize
Okres
Vyškov
Obec
Rostěnice-Zvonovice
Ulice
Rostěnice
Datum aktualizace
16.9.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
3+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Počet míst k parkování
1
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Silnice
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře