Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
13 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků3
Kancelář v Budově 13, Baťova areálu ve Zlíně
  • Skeletová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu
  • 38 m2
    Plocha kanceláří

Kancelář v Budově 13, Baťova areálu ve Zlíně

Vavrečkova, Zlín, okres Zlín

Nabízíme k pronájmu exkluzivní kancelář s celkovou rozlohou 38 m², na adrese Vavrečkova 7074, Zlín, 76001. Budova pochází z počátku 20. století, avšak v roce 2015 prošla rozsáhlou modernizací, čímž si zachovává původní kouzlo, ale zároveň poskytuje veškerý moderní komfort.

Kancelář o velikosti 38 m² je situována ve třetím nadzemním podlaží z celkových pěti a má jižní orientaci, což zajišťuje dostatek denního světla. S výškou stropu 3 metry působí prostor vzdušně a nabízí komfortní pracovní prostředí. Díky nedávné rekonstrukci mají prostory vynikající stav a jsou ihned připraveny k použití.

Celková měsíční cena za nájem činí 238 CZK za m², což výsledně představuje měsíční nájemné ve výši 9,025 CZK. K celkové ceně je nutné připočítat DPH ve výši 21 %. Tato lokalita je obchodním centrem města, kde nejenže prosperují firmy, ale také občanská vybavenost je na skvělé úrovni – v okolí se nacházejí banky, lokální úřady, pošta, obchodní centra, restaurace, kulturní zařízení, lékařské ordinace a další obchody.

Transportní dostupnost je vynikající – do centra Zlína je to pouhých pár minut, přičemž v bezprostřední blízkosti se nachází zastávky městské dopravy, autobusu i vlaku. V celé budově je zajištěno ústřední topení, voda, internetové připojení. Pro případ větších porad či prezentací, je k dispozici velká zasedací místnost.

Tento komerční prostor je skvělou příležitostí pro každého, kdo hledá moderní a zároveň reprezentativní prostředí pro rozvoj svého podnikání v srdci Zlína.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
911220
Poznámka k ceně
V ceně je zahrnuto nájemné a paušál za služby. Zvlášť se hradí elektřina a topení (dle měsíců v roce 1000-2000Kč) .Kauce - 1.nájemné. Provize RK - 1.nájemné.
Provize
včetně provize
Okres
Zlín
Obec
Zlín
Ulice
Vavrečkova
Datum aktualizace
6.9.2024
Kategorie
Komerční
Číslo podlaží v domě
3
Druh prostor
Kanceláře
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Skeletová
Plocha kanceláří m2
38
Elektřina
230V
Voda
Odpad
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře