Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
55 000 Kč za měsíc

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků5
Pronájem nebytových prostor, Praha 8, Karlín.
  • Cihlová
    Budova
  • Velmi dobrý
    Stav objektu

Pronájem nebytových prostor, Praha 8, Karlín.

Sokolovská, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v 1 podlaží budovy v těsné blízkosti stanice metra Florenc (trasy B a C). Nebytový prostor je dispozicí dle přiloženého půdorysu 6 místností, které lze přepažit sádrokartonovými příčkami a rozšířit, 3x toaleta, sprcha, kuchyňka. plocha cca 280 m2, má multifunkční využití jako kanceláře, prodejna i skladové prostory (sociální zázemí, vytápěné sklady, kancelář) K vytápění a ohřevu teplé vody slouží plynový kotel. Energie - plyn, elektřina se převádějí na nájemce. Internetové připojení ADSL. Nebytové prostory jsou vhodné k provozování kombinovaných činností obchodních a skladovacích jako - prodejna, vzorkovna, e-shop, showroom, diskont, obchodní zázemí či jiná obchodní a podnikatelská činnost.
Lokalita nabízí také skvělé možnosti, pro zavedenou kancelář, případné finanční, daňové poradenství, právní služby atd., v místě je skvělá občanská vybavenost, velký pohyb osob a Praha Karlín je jedna z nejdynamičtěji rozvíjejících se lokalit z hlediska komerčního a bytového využití a dnes patří k velmi žádaným lokalitám centra Prahy. Prostory jsou pro nového klienta k dispozici od 1. prosince 2024. Nájemce neplatí provizi za zprostředkování.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
912688
Poznámka k ceně
+ poplatky za energie a služby
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 8
Ulice
Sokolovská
Datum aktualizace
4.9.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Kanceláře
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
5
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
MHD
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře


Hypoteční poradce

Kontaktovat poradce