Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
2 480 000 Kč
Počet obrázků26
Prodej chaty u vodní nádrže Trnávka, Červená Řečice
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 110 m2
    Užitná plocha
  • 247 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu

Prodej chaty u vodní nádrže Trnávka, Červená Řečice

č.ev., Červená Řečice, okres Pelhřimov

Nabízíme k prodeji útulnou zděnou chatu nacházející se v malebné krajině Vysočiny jen 100 m od vodní nádrže Trnávka, na kraji obce Červená Řečice. Tato třípodlažní chata je perfektním útočištěm pro rodinné pobyty, relaxaci v přírodě nebo pro milovníky rybaření, kteří zde mohou bez starostí praktikovat svůj koníček.
V prvním podlaží vás přivítá světlý obývací pokoj s dominantním krbem, který dodává prostoru jedinečnou atmosféru. Dále je zde plně vybavená kuchyně, toaleta, sprchový kout a přístup na balkón, kde si můžete užívat chvíle odpočinku s výhledem do přírody.
O patro výše se nachází tři pokoje, které nabízejí pohodlné noclehy až pro 7 osob. Tyto prostory jsou ideální pro rodinu nebo větší skupinu přátel. Chatu lze pronajímat např. nadšencům rybaření. Povolenka se zajišťuje na místním úřadě.
V podzemní části chaty potom najdete velkorysý prostor pro uskladnění sezónních věcí, sociální zázemí a praktickou garáž pro jedno auto. Další parkovací místo je přímo před chatou.
Chata se nachází v klidné osadě, která je obklopena přírodou a nabízí řadu turistických a cyklistických stezek. Vodní nádrž Trnávka je oblíbeným cílem nejen pro rybáře, ale i pro milovníky vodních sportů a koupání. Okolní lesy a louky jsou ideální pro procházky a odpočinek.
Veškerou občanskou vybavenost najdete v obci Červená Řečice a ve městě Pelhřimov, které je vzdálené přibližně 15 minut jízdy autem.
Energetický štítek není zhotoven a proto musíme uvést nejnižší energetickou třídu, což neodpovídá skutečnosti.
Toto místo je zárukou dobře stráveného času ve spojení s přírodou, ať už trvale, nebo jen jako rekreační přístav pro víkendové úniky z města.
Pro bližší informace a domluvení si prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
Budu se těšit na osobní setkání.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
914505
Provize
včetně provize
Okres
Pelhřimov
Obec
Červená Řečice
Ulice
č.ev.
Datum aktualizace
10.9.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Chata
Dispozice domu
4 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Plocha parcely m2
247
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře