Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
7 798 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků24
Horský byt 2kk 63m2, terasa, v přírodě, výhled do údolí, apartmán na horách, dvě parkovací stání, koje, Rokytnice nad Jizerou, Krkonoše,
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 63 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Horský byt 2kk 63m2, terasa, v přírodě, výhled do údolí, apartmán na horách, dvě parkovací stání, koje, Rokytnice nad Jizerou, Krkonoše,

Rokytno, Rokytnice nad Jizerou, okres Semily

Příjemný, světlý apartmán 2kk 63m2 včetně terasy 14m2 a vlastním vstupem do bytu z parkoviště kde máte svá dvě parkovací stání. Vše v nádherné přírodě už slepé ulice, která vede k Hutskému vodopádu a na Dvoračky, Blízko máte sjezdovku i do běžeckých tratí i do centra 3 min vozem Rokytnice nad Jizerou.

Apartmán je velmi prakticky zařízen. Příjemným obývacím pokojem, kuchyní, ložnicí a fantastickou terasou s výhledem do údolí i lesa kde můžete i lehce slyšet příjemné zurčení potoka.

V ceně apartmán 2kk s terasou, místnost 1kk 9,6 m2 s koupelnou i kuchyňkou, koje 3,6m2, podíl na prostoru apartmánového bistra v hodnotě 250 000,- Kč, sklepní vestavěná skříň 0,6m2.

Apartmán má k dispozici kolárnu. V domě je v provozu celoroční bistro.

Úžasné okolí pro celoroční relaxaci, vycházky, kdy děti mohou běhat sami, výlety na kolech, sjezdové lyžování i fantastické skialpy, běžecké tratě na Rezku nebo v Jakušice nebo Jizerce, velmi blízko jsou i další Lyžařská střediska.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
914931
Poznámka k ceně
včetně právního servisu i provize
Provize
včetně provize
Okres
Semily
Obec
Rokytnice nad Jizerou
Ulice
Rokytno
Datum aktualizace
13.9.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet míst k parkování
2
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře