Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
18 989 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Chalupa přímo na sjezdovce
  • Cihlová
    Budova
  • Dobrý
    Stav objektu
  • 230 m2
    Užitná plocha

Chalupa přímo na sjezdovce

Hořejší Vrchlabí, Vrchlabí, okres Trutnov

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji celoročně přístupnou chalupu přímo na sjezdovce a současně v dosahu služeb města Vrchlabí. Tato chalupa v současné době nabízí vlastní pohodlné bydlení + možnost komerčního pronajímání. Můžete tak zahodit všední starosti velkoměsta za hlavu a přijet k nám na hory, bydlet na sjezdovce a u toho podnikat.

V pravé části domu se s vlastním vstupem nachází bytová jednotka o dispozici 5+kk s vlastním vstupem. V prvním nadzemní podlaží se nachází vstupní prostorná hala, 2 pokoje s vlastním sociálním zařízením, technická místnost a prostorná šatna. Ve 2.NP bytu majitele je velmi dobře řešený prostorný obývací pokoj, s jídelnou a kuchyňským koutem s východem na terasu, ložnice a koupelna. V podkroví je poslední pokoj se sociálním zařízením a úložným prostorem - šatnou. Tato přístavba domu byla realizována v roce 2007-2008.

V levé části domu se samostatným vstupem je v současné době 24 lůžek v sedmi samostatných pokojích s vlastním sociálním zařízením (všechny pokoje jsou umístěny ve 2. NP). V 1. NP je vstupní chodba, světnice s posezením, bar s výčepem, prostorná kuchyň, sociální zařízení, technická místnost, sklep, sklad a lyžárna. V podkroví této části jsou úložné prostory.

Dům má velmi prostorný pozemek, kde je dostatek parkovacích míst pro Vás i Vaše hosty. Na zahradě je zastřešené posezení pro klid a pohodu při Vašem odpoledním grilování. Na pozemku dále naleznete vlastní pramen vody a tenisový kurt.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte se s námi domluvit na prohlídce domu. Po domluvě jsou prohlídky možné i o víkendu.



Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
915348
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí
Ulice
Hořejší Vrchlabí
Datum aktualizace
11.9.2024
Kategorie
Komerční
Druh prostor
Ubytování
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Plocha parcely m2
3949
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře