Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
18 989 000 Kč

G - Mimořádně nehospodárná
Počet obrázků19
Chalupa přímo na sjezdovce
  • 5 a více pokojů
    Dispozice
  • 230 m2
    Užitná plocha
  • 3949 m2
    Plocha parcely
  • Cihlová
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Chalupa přímo na sjezdovce

Hořejší Vrchlabí, Vrchlabí, okres Trutnov

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji celoročně přístupnou chalupu přímo na sjezdovce a současně v dosahu služeb města Vrchlabí. Tato chalupa v současné době nabízí vlastní pohodlné bydlení + možnost komerčního pronajímání. Můžete tak zahodit všední starosti velkoměsta za hlavu a přijet k nám na hory, bydlet na sjezdovce a u toho podnikat.

V pravé části domu se s vlastním vstupem nachází bytová jednotka o dispozici 5+kk s vlastním vstupem. V prvním nadzemní podlaží se nachází vstupní prostorná hala, 2 pokoje s vlastním sociálním zařízením, technická místnost a prostorná šatna. Ve 2.NP bytu majitele je velmi dobře řešený prostorný obývací pokoj, s jídelnou a kuchyňským koutem s východem na terasu, ložnice a koupelna. V podkroví je poslední pokoj se sociálním zařízením a úložným prostorem - šatnou. Tato přístavba domu byla realizována v roce 2007-2008.

V levé části domu se samostatným vstupem je v současné době 24 lůžek v sedmi samostatných pokojích s vlastním sociálním zařízením (všechny pokoje jsou umístěny ve 2. NP). V 1. NP je vstupní chodba, světnice s posezením, bar s výčepem, prostorná kuchyň, sociální zařízení, technická místnost, sklep, sklad a lyžárna. V podkroví této části jsou úložné prostory.

Dům má velmi prostorný pozemek, kde je dostatek parkovacích míst pro Vás i Vaše hosty. Na zahradě je zastřešené posezení pro klid a pohodu při Vašem odpoledním grilování. Na pozemku dále naleznete vlastní pramen vody a tenisový kurt.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte se s námi domluvit na prohlídce domu. Po domluvě jsou prohlídky možné i o víkendu.



Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
915346
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí
Ulice
Hořejší Vrchlabí
Datum aktualizace
11.9.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
5 a více pokojů
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
4
Plocha parcely m2
3949
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD, Silnice, Silnice, Silnice, Vlak
Komunikace
Energetická náročnost
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře