Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
5 980 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků23
Horský apartmán, Jánské lázně, Krkonoše
  • 1+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 35 m2
    Plocha
  • 2
    Podlaží
  • Skeletová
    Budova

Horský apartmán, Jánské lázně, Krkonoše

Modrokamenná, Janské Lázně, okres Trutnov

Nabízíme k prodeji 1+kk apartmán v novostavbě (2023) moderního apartmánového domu v těsné blízkosti sjezdovky Černá hora, vhodný také jako investice s krátkodobým pronájmem.
K nejbližší lanovce "Protěž" není nutný dojezd autem. Přípojná kotva "Idyla" se nachází 80m od vchodu do budovy. Ubytovací jednotka je součástí novostavby moderního apartmánového domu Ski&Bike, s ukončením výstavby v 08/2023. Stavební projekt byl nominován na „Projekt Roku 2021“. Apartmán a společné prostory jsou vybaveny vysokými standardy.
Apartmán a dům
Ubytovací jednotka o velikosti 1+kk s celkovou výměrou 34,97m2 je umístěna ve 3.NP, s orientací na jiho-západ. Součástí je i výhradně používání vlastního skiboxu v 1. PP a sklep o výměře 3,2m2. Do sklepa se pohodlně vejdou kola pro celou rodinu.
V budově je výtah, centrální klíč na všechny společné prostory. Dům má umožněno krátkodobé ubytování hostů. Jedná se tedy o investici s pravidelným měsíčním příjmem. U vchodu je recepce, s pravidelnou směnou, případně kontaktem na zvolání, která za příplatek ubytovává a odubytovává hosty, a zajišťuje vše potřebné, včetně úklidu bytu. Apartmán je plně vybavený. Součástí vybavení je i infra sauna.
Okolí
SkiResort Černá Hora – Pec se nachází ve východních Krkonoších a leží v nadmořské výšce 530 až 1260 metrů. Jedná se o lyžařskou oblast, kde si na své přijdou jak rodiny s dětmi, tak i sportovněji založení lyžaři. SkiResort nabízí celkem 50 km sjezdovek na jeden skipas. Dopravu zajišťuje nová osmimístná kabinová lanová dráha, jedna čtyřmístná lanová dráha a 11 vleků. Je největším lyžařským střediskem v České republice, s nejširší nabídkou černých, červených, modrých sjezdových tratí. S jedním skipasem můžete lyžovat v Černém Dole, Janských lázních, Svobodě nad Úpou, ve Velké a Malé Úpě, a samozřejmě v Peci pod Sněžkou. Tratě jsou propojeny bezplatnými skibusy a skitour rolbou na vrcholu. Komu nevyhovuje lyžování a raději relaxuje na běžkách, nabízí okolí Janských Lázní desítky kilometrů upravovaných běžeckých tratí.
Janské Lázně nabízí v České republice ojedinělou kombinaci světoznámých lázní a špičkového horského střediska. Toto spojení zde vytváří široké spektrum možností v rámci wellness a pohybových aktivit zároveň. Také díky nově vybudovaným lanovkám, vlekům i lyžařským běžeckým tratím se město stalo špičkovým sportovním a rekreačním střediskem. Tato oblíbená lokalita nabízí celoroční sportovní vyžití, ať už jste lyžař nebo cyklista nebo milovník pěší turistiky.
Uvedená cena je za apartmán bez vybavení. Za vybavení bude požadováno 150.000,-Kč. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
915351
Provize
včetně provize
Okres
Trutnov
Obec
Janské Lázně
Ulice
Modrokamenná
Datum aktualizace
11.9.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
1+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Skeletová
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře


Hypoteční poradce

Kontaktovat poradce