Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
32 000 Kč za měsíc

B - Velmi úsporná
Počet obrázků5
Krásný vybavený apartmán na Vinohradech s balkonem, 40 m2
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 39 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Krásný vybavený apartmán na Vinohradech s balkonem, 40 m2

Šafaříkova, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+kk s terasou o užitné ploše 40 m², který se nachází na prestižní adrese, ve vyhledávané lokalitě Vinohrady, Praha 2. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu s výtahem a prošel kompletní renovací v roce 2021, díky čemuž splňuje nejvyšší standardy moderního bydlení.
Interiér bytu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, vybaveným vestavěnými spotřebiči jako jsou indukční varná deska, vestavěná lednice s mrazákem, trouba s mikrovlnnou funkcí, myčka a kombinovaná pračka se sušičkou. Součástí bytu je rovněž ložnice s postelí a koupelna, s veškerým sanitárním zařízením. Obývací pokoj s pohodným gaučem, jídelním stolem a komodou s TV. Celková výška stropů dosahuje čtyř metrů, což bytu dodává vzdušný a prostorný dojem.
Vyhodou je i menší terasa s výhledem do ulice. Byt je vybaven i kabelovou televizí O2 a PC sítí, což je ideální pro domácí práci či zábavu. Internet je zahrnutý v ceně poplatků.
Lokalita Vinohrady je známá svou kompletní občanskou vybaveností. V těsné blízkosti naleznete širokou nabídku služeb, mezi které patří obchody, restaurace, kavárny, banky, lékařská zařízení i školy. V blízkosti se také nacházejí rozsáhlé zelené plochy, jako jsou parky Grébovka, Havlíčkovy sady a Riegrovy sady, které nabízí skvělé možnosti pro volnočasové aktivity.
Dopravní dostupnost je rovněž vynikající, zajištěna je především městskou hromadnou dopravou, včetně tramvajových a autobusových linek, které zajistí rychlý přesun do všech částí Prahy. Stanice metra I.P. Pavlova je rovněž v pohodlné pěší dostupnosti.
Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro pár. Domácí mazlíčci jsou vítáni. Objekt zaručuje vysoký standard bydlení v kombinaci s přívětivým a bezpečným prostředím, což je ideální pro život v moderní a dynamické metropoli.

Měsíční nájemné činí 3ě 000 CZK, poplatky za služby jsou 4990 CZK + elektřina přepis na nájemníka.
Vratná kauce ve výši jednoho nájmu, provize realitni kanceláři ve výši jednoho nájmu.
Pro více informací volejte makléřku.

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
915009
Poznámka k ceně
poplatky 4990 Kc + elektrina na najemnika, internet v cene
Provize
+ provize RK
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 2
Ulice
Šafaříkova
Datum aktualizace
12.9.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Novostavba
Budova
Cihlová
Počet podlaží objektu
7
Lodžie
ano
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Satelit
Doprava
MHD
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře


Hypoteční poradce

Kontaktovat poradce