Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
6 498 000 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků21
Zrekonstruovaný dům s velkým pozemkem v Horní Sytové - Víchová nad Jizerou
  • 4 pokoje
    Dispozice
  • 100 m2
    Užitná plocha
  • 6000 m2
    Plocha parcely
  • Dřevěná
    Budova
  • Rodinný
    Typ objektu
  • Dobrý
    Stav objektu

Zrekonstruovaný dům s velkým pozemkem v Horní Sytové - Víchová nad Jizerou

Horní Sytová, Víchová nad Jizerou, okres Semily

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi zrekonstruovaný dům v klidné části obce Horní Sytová. Tento atraktivní dům se nachází v dojezdové vzdálenosti od města Jilemnice a několika krkonošských lyžařských areálů, což z něj činí ideální místo pro trvalé i rekreační bydlení.
Dům o dispozici 4+kk se třemi samostatnými ložnicemi prošel v roce 2022 rozsáhlou rekonstrukcí. Po vstupu do domu Vás přivítá prostorná chodba, ze které se dostanete do dvou samostatných ložnic, koupelny a WC. Dále se dostanete do obývacího pokoje, který je spojený s jídelnou a moderní kuchyní. Z obývacího pokoje je přístupná třetí ložnice, což zajišťuje dostatek soukromí pro všechny členy domácnosti. Kuchyně nabízí vstup na terasu, kde můžete vychutnávat pobyt na prostorné zahradě. Dům je částečně podsklepen.
Ohřev vody zajišťuje solární systém, zatímco vytápění je kombinací klimatizace, přímotopů a krbových kamen, což zajišťuje komfortní bydlení po celý rok. Pozemek o rozloze cca 6.000 m2, nabízí široké možnosti využití. U příjezdu k domu se nachází prostorná garáž s velkým úložným prostorem. Na pozemku je také vybudován malý rybníček, který v současné době není napuštěn a v jedné části pozemku se rozprostírá lesík. Zbytek pozemku tvoří zatravněná zahrada, ideální pro relaxaci a rodinné aktivity.
Tento dům je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s velkým pozemkem. Neváhejte a domluvte si prohlídku třeba ještě dnes!

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
919325
Provize
včetně provize
Okres
Semily
Obec
Víchová nad Jizerou
Ulice
Horní Sytová
Datum aktualizace
8.10.2024
Kategorie
Domy
Typ objektu
Rodinný
Dispozice domu
4 pokoje
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Dřevěná
Počet podlaží objektu
2
Plocha parcely m2
6000
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře