Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
6 380 000 Kč

E - Nehospodárná
Počet obrázků10
Prodej bytu 2+1, 54m2 s balkonem, blízko do centra, na MHD, sklep 3.1m2, výtah, parkování před domem, tramvaj, Žižkov, Praha 3.
  • 2+1
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 54 m2
    Plocha
  • 5
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej bytu 2+1, 54m2 s balkonem, blízko do centra, na MHD, sklep 3.1m2, výtah, parkování před domem, tramvaj, Žižkov, Praha 3.

Pod lipami, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme prosluněný, světlí byt 2+1, 54m2 s příjemným výhledem v atraktivní lokalitě pro život s balkonem i parkováním před domem.
Je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají bydlení v srdci dynamického městského prostředí s výbornou dostupností díky MHD a veškerým potřebným komfortem občanské vybavenosti, kterou Žižkov určitě disponuje včetně školek a škol.
Ideální pro jednotlivce, páry, nebo malé rodiny, kteří chtějí žít v centru dění, avšak s možností úniku do klidnějších částí města.

Tento byt se nachází ve 5. patře cihlového hezky udržovaného domu s celkem pěti patry, který je vybaven výtahem. Celková užitná plocha bytu je 54 m². Jedná se o byt ,který má praktickou dispozici.

Byt je částečně vybavený a skládá se z dvou pokojů a kuchyně. Podlahové krytiny tvoří parkety a dlažba, což dodává bytu příjemný a teplý dojem. Dále byt disponuje balkonem na chodbě , který patří pouze tomuto bytu a poskytuje krásný výhled na okolí, a sklepem, což je praktické pro uložení věcí. Topení je řešeno ústředním vytápěním, a v bytě je tedy udržována stálá a příjemná teplota. Toaleta i koupelna jsou samostatné, což zaručuje lepší komfort při jejich užívání.

Dům, ve kterém se byt nachází, je po rekonstrukci a ve velmi dobrém stavu. Měsíční náklady včetně všech služeb, záloh na topení, teplou i studenou vodu je 6000,- Kč.

Lokalita je jedním z velkých plus tohoto bytu. Žižkov je oblast s plnou občanskou vybaveností – najdete zde školy, školky, obchody, restaurace a kavárny. Pro milovníky kultury je zde také řada kulturních památek a možností pro volnočasové aktivity. Dopravní dostupnost do centra Prahy je vynikající, díky blízkosti autobusových a tramvajových zastávek a také vlakového nádraží. Pro automobilisty je výhodou možnost parkování přímo na ulici.

Byt je ihned volný k nastěhování a je možné jej financovat prostřednictvím hypotéky, což jistě ocení každý zájemce o koupi. Nejenže nabízí příjemné bydlení a praktičnost, ale je také investicí do budoucnosti s ohledem na vyhledávanou lokalitu a kvalitu bydlení.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
919948
Poznámka k ceně
cena vč. právního servisu a odměny rk.
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 3
Ulice
Pod lipami
Datum aktualizace
15.10.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
5
Dispozice bytu
2+1
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
MHD, Vlak
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře