Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
4 999 800 Kč

C - Úsporná
Počet obrázků8
Prodej atraktivního bytu 2+kk, 45 m², osobní vlastnictví, ulice Václava Holého, Praha 8 - Libeň.
  • 2+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 45 m2
    Plocha
  • 1
    Podlaží
  • Cihlová
    Budova

Prodej atraktivního bytu 2+kk, 45 m², osobní vlastnictví, ulice Václava Holého, Praha 8 - Libeň.

náměstí Dr. Václava Holého, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Nabízíme k prodeji útulný a světlý byt 2+kk o celkové užitné ploše 45 m², nacházející se v atraktivní lokalitě Praha 8 - Libeň, na adrese náměstí Dr. Václava Holého 1052/11. Byt se nachází v cihlovém domě s referenčním číslem, který umožňuje komfortní bydlení s vynikající dostupností do centra města.

Byt se nachází v prvním patře šestipatrového domu. Pokud hledáte bydlení blízko centra, ale zároveň v klidné části s výbornou občanskou vybaveností, toto je ideální nabídka pro vás. Dům se nachází nepříliš daleko od parku Thomayerovy sady, který poskytuje skvělé možnosti pro relaxaci a volnočasové aktivity ve městské zeleni.

Pokud jde o uspořádání bytu, jedná se o optimalizovaný prostor, kde najdeme útulný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici, která poskytuje dostatek soukromí, koupelnu a samostatnou toaletou. Dispozici bytu doplňuje praktické řešení pro úložné prostory. Byt je nabízený včetně zařízení, vhodný k okamžitému nastěhování.

V ceně 4 998 000 CZK je zahrnuto kompletní vybavení bytu vyjma drobných příslušenství. Nemovitost je vhodná jak pro osobní bydlení, tak jako investice k pronájmu s dobrým výnosem.

Pokud jde o další výhody, lokalita Prahy 8 nabízí veškerou potřebnou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace i kavárny. Dopravní spojení s ostatními částmi Prahy je zajištěno množstvím tramvajových a autobusových linek, stejně jako blízká stanice metra "Palmovka", která je pouze krátkou procházkou od domu.

Pro zájemce o prohlídku nemovitosti nebo další informace neváhejte kontaktovat náš realitní tým, který vám rád poskytne veškeré potřebné informace a pomůže s administrativní stránkou koupě bytu.

Hypoteční kalkulačka

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
920449
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 8
Ulice
náměstí Dr. Václava Holého
Datum aktualizace
17.10.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
2+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Dobrý
Budova
Cihlová
Odpad
Veřejná kanalizace
Plyn
Plynovod
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře


Hypoteční poradce

Kontaktovat poradce