Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Data o používání webu sdílíme s našimi partnery pro cílení reklamy a analýzu návštěvnosti. Více informací.
Rozumím
RK Evropa
MENU
Zavřít mapu
Foto
Novinka
37 500 Kč za měsíc

C - Úsporná
Počet obrázků33
Pronájem mezonetového bytu 4+kk v Jinonické ulici v Košířích na Praze 5
  • 4+kk
    Dispozice
  • Osobní
    Vlastnictví
  • 120 m2
    Plocha
  • 3
    Podlaží
  • Mezonet
    Typ bytu
  • Cihlová
    Budova

Pronájem mezonetového bytu 4+kk v Jinonické ulici v Košířích na Praze 5

Jinonická, Praha, okres území Hlavního města Prahy

Hledáte prostorné a útulné bydlení na dobré adrese? Nabízíme Vám pronájem atypického mezonetového bytu o dispozici 4+kk s užitnou plochou 120 m2 po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází ve třetím patře v klidném a udržovaném bytovém domě v Jinonické ulici.
Popis a vybavení bytu: V přízemí bytu je velká obývací část s prostornou kuchyní, chodba, samostatný pokoj, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, menší šatna a komora. V obývacím pokoji je spoustu denního světla díky velkému portálovému oknu. V obývacím pokoji se také vyjímá schodiště vedoucí do patra bytu. Schodiště je obloženo kamenem ze zeleného mramoru.
V patře bytu jsou dva neprůchozí pokoje. V pokojích jsou vestavné skříně na oblečení. Z jednoho pokoje je vstup na terasu. Terasa potěší příjemných výhledem do klidných zahrad a zalesněného kopce. V patře se také nachází druhá velká koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. V koupelně je dostatek místa pro pračku a sušičku. V celém bytě jsou plastová okna a okna ve velkém portálovém okně jsou úplně nová s praktickou UV folií proti propustnosti tepla. Byt prošel v letošním roce rozsáhlou rekonstrukcí. Topení je vyřešeno podlahovým vytápěním, nezabírá tedy prostor žádný kotel ani radiátory. V horních pokojích a v obývacím pokoji jsou výkonné klimatizační jednotky. Kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči od zn. Bosch (myčka, el. horkovzdušná trouba s mnoha funkcemi, indukční varná deska, mikrovlnná trouba). Nad varnou deskou je široká digestoř od zn. Klarsntein. Možnost využití bezpečnostního systému Jablotron. V bytě je zaveden pevný internet a kabelová televize. Byt se bude pronajímat částečně zařízený.
Přednosti tohoto bydlení: téměř vše nové a neopotřebené, originální vzhled, světlo v bytě, dvě koupelny, parkovací místo přímo před domem, udržovaný dům s klidnými nájemníky.
Dostupnost: nejbližší hlavní tahy do 4 min. autem jsou ulice Plzeňská, Radlická, Vrchlického, Městský okruh a Strahovský tunel do 8 min. autem. MHD autobusová zastávka u domu. Nejbližší metro Jinonická 5 min. a Anděl cca 10 min.
Měsíční nájemné činí 37 500,- Kč + poplatky 1 062,- Kč za jednu osobu + zálohy za elektrickou energii se přepisují na nájemníka. Hradí se vratná kauce ve výši 60 000,- Kč a provize ve výši měsíčních nákladů bydlení.
V případě zájmu o další informace a o prohlídku bytu mne neváhejte kontaktovat. S pozdravem Iveta Stankeová

Informace o nemovitosti

Číslo zakázky
919430
Poznámka k ceně
+poplatky
Provize
včetně provize
Okres
území Hlavního města Prahy
Obec
Praha
Městská část
Praha 5
Ulice
Jinonická
Datum aktualizace
21.10.2024
Kategorie
Byty
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
4+kk
Vlastnicví
Osobní
Stav objektu
Velmi dobrý
Budova
Cihlová
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Komunikace
Asfaltová
Energetická náročnost
C - Úsporná

Kontaktovat makléře